Menu

Informatie


In principe werken wij alleen op afspraak
Wij hebben hier een grote keuze aan ontwerpen, maar natuurlijk kun je ook je eigen ideeën/ontwerpen meenemen, het liefst digitaal.

Wij werken 100% steriel!

Kosten van een nieuwe Tattoo
De prijzen en wachttijd voor een tattoo kunnen wij helaas niet geven via de email, telefoon of Facebook.
Dit omdat er meer bij komt kijken dan alleen maar het formaat van het ontwerp/tattoo.
We hebben met meerdere punten te maken voordat er een prijs kan worden gegeven of het bepalen van de duur van je tattoo.
De punten waar wij (en jij) zoal rekening mee moeten houden zijn:
– Grote en soort van de tattoo. Ook al stuur je een foto op van het idee wat je wilt, dan nog is het bijna niet te zeggen. De arm of been op die foto hoeft nog niet de grote van jouw arm of been te zijn. Ben jij veel breder of smaller dan zal er al een prijsverschil zijn en in sommige gevallen is het niet eens mogelijk om dan die bepaalde tattoo te zetten als deze op een andere plek zit of dat deze verkleind dient te worden.
– De bewerkelijkheid van de tattoo. Dit kan op veel punten al een verschil in de prijs geven, ook al stuur je een foto mee. Wij houden rekening met het verloop van vormen van je lichaam zodat de tattoo het beste uit komt. Veel kleine tattoos kunnen vaak niet nog kleiner.
– Kleur of zwart/wit (black&grey). Of vol met kleur of gedeeltelijk ingekleurd en de rest zwart/wit of helemaal zwart/wit… er zijn zoveel manieren hoe wij je tattoo kunnen inkleuren, ideeën waaraan jij misschien helemaal niet hebt gedacht.

We horen ook vaak dat mensen van ver moeten komen, maar door hierboven genoemde info snap je misschien nu waarom het noodzakelijk is om toch echt langs te komen voordat we een afspraak kunnen maken.
Dus voor een goede uitleg en alles te bespreken kom gerust eens langs in onze shop om jouw en onze gedachten en ideeën uit te wisselen.

Wil je iemand een Tattoo of Piercing cadeau geven… Cadeaubonnen hebben we ook.

Onze Regels

– Kinderen zijn niet toegestaan in onze shop, zeker niet als een van de ouders getatoeëerd word.

– Ben je onder invloed van drank of drugs word je vriendelijk uit de Shop verwijderd!

– Wij geven geen kopieën mee en er mogen ook geen foto’s van worden gemaakt, alleen als wij het zelf aangeven.

– Zoals hierboven uitgelegd staat maken wij geen afspraken via email, telefoon of Facebook.

– Wij werken met aanbetaling voor het maken van een afspraak.

– Word je tattoo in een keer gezet betaal je een gedeelte van het totaal bedrag en het resterende als je aan de beurt bent.

– Uitleg aanbetaling: Je aanbetaling word verrekend met je (laatste) afspraak. Kom je niet opdagen of vergeet je je afspraak af te zeggen dan ben je je aanbetaling kwijt en zal je een nieuwe aanbetaling moeten doen voor je resterende afspraken. Die zal dan weer met je (laatste) sessie verrekend worden.

– Afzeggen van je afspraak doe je minimaal 2 werkdagen van te voren, dan zal je aanbetaling ook geldig blijven voor het maken van een nieuwe afspraak. Doe je dit niet ben je je aanbetaling KWIJT!

– Je afsprakenkaartje is je betalingsbewijs, bewaar deze dus goed!

– Pinnen kan niet bij ons, betaling alleen contant.